Arreflods Bilreparationer

0 Comments

Utför alla typer av reparationer och service av alla märken, självklart även under garantitiden med bibehållen nybilsgaranti från tillverkaren.
Som Auktoriserad MECA Car Service Verkstad går vi löpande utbildningar för att hålla oss ajour med utvecklingen på marknaden.

I moderna bilar har diagnostiken blivit allt viktigare, framförallt för bränsleförbrukning och felsökning. Vi har utrustning och kunskap att uföra diagnostik på alla märken. Ibland räcker det med en enkel uppdatering av bilens programvara för att få den att gå bättre eller för att minska bränsleförbrukningen.
Vi har både den utrustning och erfarenhet som krävs för att göra en korrekt hjulinställning på ditt fordon. Rätt hjulinställning är mycket viktigt framförallt för vägegenskaperna men också för slitage och komfort.

Inom MECA fokuserar vi hårt på att ha hög kompetens hos våra mekaniker. Därför har vi ett omfattande utbildningsprogram där vi går igenom alla bilmodeller för att uppdatera oss på allt nytt, minst två gånger om året.

-african.fw

Adress:
Gillbergavägen 1
632 28 ESKILSTUNA
Telefon: 016-14 10 69