City Hotell i Eskilstuna

0 Comments

Vi erbjuder dig som gäst ett rökfritt, bekvämt och miljöcertifierat boende där servicen har hjärtat på rätta stället. City Hotell i EskilstunaVad sägs om frukostbuffé alla dagar med ekologiska råvaror och krav-märkt kaffe, kvällsbuffé måndag–torsdag, eftermiddagsfika med hembakat bröd alla dagar, gratis Wi-Fi och gratis parkering (i mån av plats) inkluderat i priset? Vi har även en bastuavdelning, ett mindre träningsrum och flera sällskapsrum som våra gäster har fri tillgång till. Om du vill unna dig lite extra har vi ett mini-spa med bubbelbad och bastu för personlig avkoppling.

Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna! Charmen i våra stora rum – där inget liknar det andra – och det formidabla läget där du bara tar några snabba steg från centralen är två anledningar att övernatta hos oss. Vi har 58 rum med alla moderna bekvämligheter. Samtliga rum har sin egen karaktär, vissa med kakelugn eller balkong – de största rymmer en hel familj där alla får varsin säng. Du hittar oss i en vacker, varsamt renoverad fastighet där de äldsta delarna är från 1898. Sedan 2014 är vi även miljöcertifierade och erbjuder ekologiska, krav- märkta samt fairtrade-märkta råvaror, allt för din och miljöns skull.

Våra gäster har fri tillgång till vår bastuavdelning, perfekt för att koppla av efter en lång dag! Vill du ha extra avkoppling har vi ett mysigt mini-spa med bubbelbad och bastu där du kan koppla av ensam eller i grupp. Denna service sker mot avgift. Vill du träna medan du bor hos oss erbjuder vi ett mindre träningsrum med motionscykel, crosstrainer och en träningsmaskin där du kan träna flera muskelgrupper. Vill du hellre ut i friska luften och upptäcka omgivningarna har vi cyklar som vi lånar ut gratis.Välkommen!

 

City Hotell i Eskilstuna

Järnvägsplan 1
632 20 Eskilstuna

Telefon +46 16-10 88 50