Framgångsrik bildekor

Framgångsrik bildekor i Eskilstuna

Det finns många fördelar med en bildekor eftersom du på ett enkelt och smidigt sätt når ut till många kunder. Vart du än befinner dig med bilen, kommer din reklam att synas. Eftersom du ofta bara har några sekunder på dig att nå ut med ditt budskap till förbipasserande, är designen oerhört viktig. Just en bildekor bör vara tydlig eftersom många som ser reklamen kör bil själva och kan därför inte rikta uppmärksamheten särskilt länge. Valet av teckensnitt är väldigt viktigt. Som du kanske märkt har de flesta skyltar i Sverige samma teckensnitt. Vägskyltar är ofta textade med fonten Tratex, en mycket stilren och enkel text som ändå syns ordentligt. Du behöver naturligtvis inte använda samma teckensnitt, men att tänka ”tydlighet” är bra. Förutom själva teckensnittet är det bra om själva bilden inte har för många motiv. Satsa istället för en större bild, logga eller ikon som ser tydlig ut. Tillsammans blir det en snygg bildekor som fångar kundernas blickar.

Få professionell hjälp med bildekor i Eskilstuna

Om du vill skaffa en bildekor så kan du få hjälp med detta i Eskilstuna och andra städer. Att få jobbet utfört av proffs är en smart investering. För många år sedan när man började med bildekorer fanns det inga avancerade datorprogram och maskiner. Istället fick man räkna ut, mäta, räkna lite till och hoppas på det bästa. Man till och med skar ut bilderna för hand, något som ofta blev bra men som ändå saknade precision. Idag finn det bra program där man kan skapa sin design, föra in bilens mått och utbuktningar och sedan få bilden utskriven. Professionella montörer utgår från skisser. De går då igenom hur allt ska placeras, både utifrån uträkningar men de tänker även på hur ögat kommer uppfatta bilden när bilen exempelvis är i rörelse. För att bildekoren ska hålla så bra som möjligt använder man nästan alltid gjuten folie. Denna folie är mer formbar än andra sorter och är smidig att täcka skarvar och liknande så att bilden ser bra ut.

Unna bilen rekond

När du åker omkring med en bildekor är det viktigt att reklamen ser snygg och vårdad ut. En trasig och flagnande bildekor kommer bara se tråkig ut och ingen kommer kolla en extra gång. Tvätta bildekoren ofta men var försiktig. Högtryckstvätt och biltvättar kan göra att hörnen på bilden luckras upp och fukt och smuts tränger in bakom. Tvätta istället bilen med en blöt tvättsvamp. Det är inte bara reklambilden som bör vara fin och ren, om även bilen är hel och ren ger reklamen ett mer seriöst intryck. Rekond är som en genomgående behandling för din bil. På en rekonditionering blir bilen polerad och tvättad både på in- och utsidan. Man vaxar även bilen och får den att bli som ny igen. Ofta när man själv tvättar bilen kan det hända att man glömmer insidan. Om du lämnar in din bil på rekond dammsugs interiören, mattorna tvättas, alla paneler och lister rengörs med speciella tvättmedel och rutorna tvättas. Med andra ord blir bilen som ny igen.