Gustafsons Möbler

0 Comments

Vi är en stor möbelaffär i Eskilstuna. Med 1600 kvadratmeter med möbler i tre våningar. Vi är sängspecialister 300 kvadratmeter med sängar övre plan, Hästens sängar och Viking sängar. Utvalda tillverkare från vårat Familjeföretag. Ställbara sängar, resårsängar, continentala sängar, gavlar och sängkläder i alla prisklasser. Gustafsons Möbler har funnits sedan 1984, vi firar nu 29år i Eskilstuna. Affären är ett familjeföretag, och inte kedjebundet. Alla våra möbler/färger och stilar är handvalda från oss i familjen från olika möbelmässor i världen.

På bottenvåningen har vi en yta på 300m2. Där kan ni hitta tygsoffor i alla olika färger, modeller och stilar, det finns gott av fina tyger att välja bland. Vi har 3-sitsar, 2-sitsar, fåtöljer, hörnsoffor och divansoffor. Allt ifrån de bästa möbelfabrikerna till de bästa prisklasserna. Många av sofforna är moderna och tuffa, andra har klassiskt ren stil. Allt för kunden själv ska få välja sin egen stil.
Vi har ett 50-tal olika soffbord att välja bland, de är också i olika stil, färg, form, träslag eller stenslag. Allt ifrån den tuffa stilen till den lite mer klassiska stilen.

Gustafsons Möbler

 Gustafsons Möbler
Strängnäsvägen / Ekängen
Telefon: 016-126055