Ponclay Spa

0 Comments

Ponclay Spa erbjuder en harmonisk upplevelse av massage och kroppsbehandlingar i en asiatisk miljö i centrala Eskilstuna.  Vi erbjuder  många olika typer av massager och spa behandlingar för dig som vill skämma bort dig själv för en stund, eller bli behandlad för värk och stela muskler.

Är ni trötta på en kall, regnig och blåsig höstdag och känner ni er trött även i kroppen? Kom gärna och besök oss och roa er, ta hand om er kropp och själ en stund hos oss med vår underbara massage behandlingar som hjälper er att slappna av och ger er mycket energi så ni piggnar upp er och orkar med vardagsliv.

Vårt mål är att erbjuda den mest exklusive upplevelsen I Sverige. Ponclay Spa erbjuder en harmonisk upplevelse av massage och kroppsbehandlingar i en asiatisk miljö i centrala Eskilstuna. Vi erbjuder många olika typer av massage och spa behandlingar för dig som vill skämma bort dig själv för en stund, eller bli behandlad för värk och stela muskler.Poclay Spas massörer och spa terapeut har många års erfarenheter av massage och spa behandling i Thailand och är utbildade med certifikat inom Thai Massage.

Ponclay Spa & Thai Massage
Carlavägen  35
633 51 Eskilstuna
016 – 13 79 00