Westlings Begravningsbyrå

0 Comments

Vi är en förhållandevis liten begravningsbyrå som strävar efter en personlig atmosfär där dina önskemål är vårt fokus. I vårt arbete gör vi vårt yttersta för att vara lyhörda för dina behov.

Westlings Begravningsbyrå AB är en fristående begravningsbyrå med mångårig erfarenhet i branschen. Vår ambition är att vara en personlig begravningsbyrå dit du kan kan vända dig med allt det svåra som ett dödsfall innebär. Du och dina önskemål är viktiga för oss. Det är du som ska ta avsked av någon som stått dig nära. Det viktiga är att begravningen verkligen blir så som du vill ha den. Detta utan att kostnaderna för begravningen skenar iväg.
När någon när och kär gått bort kan man känna sig villrådig och överväldigad av alla frågor och praktiska ting man måste ta ställning till. Detta samtidigt som man behöver tid till att få sörja och sakna. När du anlitar Westlings Begravningsbyrå ska du känna att vi på ett professionellt sätt hjälper dig att få svar på dina frågor och att du kan överlåta mycket av det praktiska till oss.

Westlings Begravningsbyrå

Westlings Begravningsbyrå

Rosenhällsgatan 3
633 58 Eskilstuna
016-13 41 10